vivacredit.ro filbo.ro%20

Tendințele din vara lui 2022 cu care se luminează in urma ta!

 
Tendințele din vara lui 2022 cu care se luminează in urma ta!

Pentru a primii noile articole prin Email Instant când postăm, lasă-ți Adresa de Email Mai Jos!


Introduceți Adresa de Email Pentru a Primi Noutățile!!!:

Distribuit de TRENDIA



Vremea caldă se apropie cu repeziciune, iar pregătirea garderobei de vară este, fără îndoială, jumătate din distracție.


 Indiferent dacă sunteți pe plajă sau intenționați să organizați o mare seară (sau două) cu prietenii dvs., probabil că există o tendință în vara 2022 pentru toate planurile dvs. distractive de vreme caldă. 

Țesăturile ușoare, pielea discretă și combinațiile distractive de culori sunt doar câteva de care ne leșinăm.


 În continuare, răsfoiți alegerile noastre pentru hainele care vă vor ajuta să profitați la maximum de vara voastră scurtă (dar atât de dulce!). 




Ținutele Galbene


Luminează-ți ziua cu o nuanță galbenă care stimulează starea de spirit. Începeți cu o rochie subțire sau înfățișați-vă într-o rochie office eleganta cu crepătura in față, de asemenea aveți o posibilitatea unui compleu cu fustă sau cu pantaloni. Dacă saturația completă nu este punctul tău forte, folosește culoarea îndrăzneață ca punct de plecare. 

Rochie cu dantela galbena









Pentru a vedea toate articolele galbene care să te scoata în evidența anul ăsta, începând de la ceasuri,topuri, fuste și rochii pentru orice ocazie, costume, incălțăminte si tot ce dorești vizitează magazinul


Costumele de Vară


Rafinament fără nicio îndoială? Da, tot drumul. Datorită opțiunilor de culori și țesături mai deschise, abundența de costume din sezonul de vară nu te va îngreuna. Dacă costumul de la cap până la picioare nu este stilul tău, descompune look-ul cu articole elegante, cum ar fi un costum din pantalon și cămasă, sau daca te simti mai lejera poți cu un costum cu fustă.









Pentru a vedea toate costumele cu diferite croiuri, modele si culori, care să te scoata în evidența anul ăsta , vizitează magazinul


Ținutele Sport


Nu trebuie să joci teren pentru a arăta rolul sportiv. Treningurile, pantalonii scurți  și tricourile se potrivesc pe străzi, dar pot oferi o nouă interpretare ținutelor de plajă și de vacanță. Îmbinați-vă hainele sportive cu acesti pantofii  sport preferati sau dați-vă look-ului o notă de feminitate alături de sandale cu glisiere și un clutch.









Pentru a vedea toate treningurile  cu diferite croiuri, modele si culori, de la nenumărate branduri vestite, vizitează magazinul


Ținutele Pentru Body Decupate


Nu e nimic nou despre peek-a-boo pe piste. Pentru vara lui '22, tendința la body a fost amplificată. Se pot purta cu rochii drăgălașe sau cu alte articolele se poate combina pentru o ținută atrăgătoare, cu pielea la vedere.









Pentru a vedea toate bodyurile  cu diferite croiuri, modele si culori, de la nenumărate branduri vestite, vizitează magazinul



Ținutele cu Buline


Deși a existat un caz pentru elementele de bază în ultimele sezoane, nu putem nega distracția care vine cu un imprimeu îndrăzneț cu buline. Încercați o rochie sau o bluza cu puncte care trage cu ochiul sau alegeți un look total într-o rochie cu buline peste tot. 









Pentru a vedea toate ținutele cu bulin cu diferite croiuri, modele si culori, de la nenumărate branduri vestite, vizitează magazinul



Ținutele Scurte


Văzute pe stradă sau pe vedetele noastre preferate, ținutele cu fustă scurtă au momentul optim in primăvara vara lui 2022. 
Chiar mai bine decât să cumpărați una nouă: trageți vechea fustă lungă afară din dulap sau costumul de mers la birou și duceți-o la croitor pentru a-i da o întorsătură de 2022. Poate moderniza silueta.







Pentru a vedea toate ținutele scurte cu diferite croiuri, modele si culori, de la nenumărate branduri vestite, vizitează magazinul



Ținutele Inflorate


Această tendință din anii ’90 și începutul anilor 2000 a fost preferata fanilor în rândul cântăreților și actrițelor mai tinere, care deseori își împerechează blugi fustele scurte sau pantaloni cu camasile colorate. 
Deși poți purta o camase  iarna, dacă te străduiești suficient, sosirea primăverii și a verii face această tendință mult mai prietenoasă cu vremea atunci când este asociată cu pantaloni scurți, fuste scurte sau multe alte opțiuni.







Pentru a vedea toate ținutele inflorate cu diferite croiuri, modele si culori, de la nenumărate branduri vestite, vizitează magazinul


Dacă iti place acest articol nu uita să ne susții pe paginile de socializare de mai jos!


Pentru a primii noile articole prin Email Instant când postăm, lasă-ți Adresa de Email Mai Jos!

Introduceți Adresa de Email Pentru a Primi Noutățile!!!:

Distribuit de TRENDIA

0 Comentarii

Trimiteți un comentariu

Post a Comment (0)

Mai nouă Mai veche