vivacredit.ro filbo.ro%20

Cele Mai Noi Modele de Rochii Elegante și de Ocazie ce să Porți în Anul 2022




Introduceți Adresa de Email Pentru a Primi Noutățile!!!:

Distribuit de TRENDIA

 

După o perioadă de oarecum dificilă și de limitare a evenimentelor publice și private, anul 2022 revine în forță pe toate planurile și ne îndeamnă spre noi explorări, inclusiv din punct de vedere vestimentar. 


Propunerile din zona fashion sunt foarte ofertante, și vin să compenseze, ca o adevărată terapie, dorința de rafinament și eleganță pe care o avem cu toții.

De la reinterpretări ale unor trenduri clasice, la accesorizarea bogată, plină de originalitate, iată care sunt principalele tendințe și ce rochii elegante îți propunem să porți în 2022.


Ce rochii elegante se poartă în 2022? Top 10 modele

Rochiile elegante, în culorile anului 2022, cu modele rafinate și accesorii interesante, pline de stil, se numără printre principalele tendințe în ținutele de nunta si ocazii care se poartă în acest sezon. Nuanțele recomandate pentru outfiturile de ocazie variază de la cele delicate precum roz prăfuit sau verde pal, la tonuri îndrăznețe de fistic, fucsia sau lime. Chiar și clasicul negru este nelipsit din propunerile vestimentare, fiind unul din culorile potrivite pentru rochiile de seară lungi sau scurte care se poartă acum.





Iată, deci, ce modele de rochii elegante îți propunem, pentru a impresiona la ocaziile speciale la care participi în acest an.


Nota: pentru aceste rochii puteti sa alegeti incaltamintea asortata de AICI!!!


 1. Rochie cu Crepeu Suprapus

Una din ținutele pe care le poți purta cu succes la o nuntă în această vară este parte a colecțiilor de rochii lungi, elegante, produse în principal în România, și pe care le găsești în magazinul online.

Un astfel de exemplu este modelul La Donna, realizată în mai multe culori în vogă din 2022, printre care lila, verde pal sau fucsia vibrant. Rochia de acest fel este confecționată dintr-o stofă elastică și are un crepeu lateral suprapus.  

Lungimea maxi, croiul cloș și fusta petrecută a ținutei avantajează orice tip de siluetă, iar cordonul și aplicația centrală accentuează frumos zona taliei. Mânecile de tip fluture sunt și ele un must have al acestui sezon, deci nu ezita să optezi pentru oricare din aceste variante de culoare prezente aici.


Rochie cu Crepeu Suprapus


Vezi Rochia LaDonna fucsia cu crepeu maxi si aplicatie rotunda in talie disponuibilă în opt nuanțe, mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN


 2. Rochie Din Tafta Roz

 Dacă îți dorești să porți în acest an la un eveniment o rochie de ocazie de lungime medie, optează pentru un model tot într-una din culorile la modă din 2022. Rochia Moze este realizată din tafta elegantă de tonalitate roz pal, are decolteul în V și mânecile scurte. Este frumos accesorizată cu broderie delicată și paiete în zona bustului, astfel încât să fii sigură că vei fi o apariție memorabilă și rafinată cu o astfel de creație indiferent unde o vei purta. 

Rochie Din Tafta Roz

Rochia din tafta roz este disponibilă în doua nuanțe, o poți vedea în magazin mai jos.

VEZI IN MAGAZIN


  3. Rochie din tulle, cu imprimeuri discrete

O altă apariție cu care senzație la un eveniment de zi din acest an, precum o nuntă sau un botez în familie, este reprezentată de o rochie elegantă de lungime medie, din tulle. Regăsești un astfel de model din colecția Alina, în variantele negru, beige sau bordo. 

Materialele din care sunt croite aceste rochițe de ocazie midi prezintă un gliitter discret de paiete pe toată lungimea lor, formatul fiind cloș, cu decolteul în V. Bretelele reglabile îți permit să ajustezi mărimea, iar culoarea prezentată mai jos este potrivită mai ales dacă ești blondă sau ai părul deschis. Poartă această creație cu sandale înalte aurii sau argintii, sau chiar cu unele care au mici aplicații discrete.


Rochie din tulle

Rochia este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi, o poți vedea mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN



 4. Rochie Accesorizata discret.

Un alt model de rochie pe care o poți purta pentru a face senzație la un eveniment din acest an este una discret accesorizată. Orientează-te spre un model cu pene sau paiete, de exemplu, cum este cel al unei rochițe mov, cu umerii realizați integral din pene în aceeași nuanță. Croiul cloș și decolteul plisat, în V, îți permite să porți acest tip de rochie la orice nuntă sau eveniment special indiferent dacă ai o siluetă mai plinuță sau un bust mai generos. 

Rochie cu accesorii

Rochia este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi, o poți vedea mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN


 5. Rochie cu Imprimeuri grafice


Un alt tip de rochie pe care o poți purta pentru a face o impresie bună în acest an este una cu imprimeu colorat. Alege un model de zi cu un pattern mai grafic, viu colorat, de exemplu rochia DyFashion cu fustă petrecută. Este realizată din saten și are un umăr gol, fiind perfectă din acest motiv și pentru evenimente mai formale care au loc în timpul după-amiezii, de exemplu un garden party într-o locație deosebită. Asortează și în acest caz sandale uni, de preferință nude sau auriu discret, și o geantă plic simpla

Rochie cu imprimeuri

Rochia este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi, o poți vedea mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN


 6. Rochie cu Imprimeu Leopard


Între tendințele vestimentare ale anului 2022 se păstrează cu succes imprimeurile de tip animal print, așa că nu vei da greș dacă alegi un astfel de model chiar și pentru o rochie elegantă de seară. Mai jos vei regăsi un astfel de print, discret și catifelat, sub formă de inserție în zona bustului. Decolteul în V, croiul cambrat și crepeul lateral îți vor garanta un look de senzație, deosebit de sexy, cu o astfel de ținută. 

Rochie imprimeu leopard

Rochia este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi, o poți vedea mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN



 7. Rochie Cambrata pe Corp


Dacă ai o siluetă ideală, de tip clepsidră, și forme frumoase, poți purta cu stil și fără efort la un eveniment deosebit un alt tip de rochie elegantă, cambrată pe corp. Îți propunem în acest caz un model din satin, de exemplu rochița Moze, realizată într-o nuanță îndrăzneață și rafinată de verde oliv. Poți asorta sandale sau pantofi înalți stiletto, fie dintr-un auriu discret fie într-o tonalitate ușor mai vie, cum este un roz șampanie, și o mică geantă cu șnur, accesorizată puternic. 

Rochie cambrata

Rochia este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi, o poți vedea mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN


 8. Rochie de Ocazie Din Catifea


Unul din materialele deosebite pentru ținutele de ocazie îl reprezintă și în acest an catifeaua. Vei face senzație chiar dacă porți o rochie de acest fel la un eveniment de zi, cum este spre exemplu cununia civilă a unor prieteni. 

Noi îți propunem modelul de rochie Anemona, realizat din lycra încrețit, care are un aspect catifelat și cu care vei acapara privirile tuturor. Croiul mulat, mânecile trei-sferturi și decolteul rotund completat de tul transparent îți vor completa look-ul sexy și electrizant pe care îl oferă această ținută. 

Rochie din catifea

Rochia este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi, o poți vedea mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN


 9. Rochita Neagra de Ocazii


Din modelele de rochii de ocazie pentru anul 2022 nu avea cum să lipsească micuța rochiță neagră. Ea se păstrează ca un must have al oricărui sezon, fiind reinterpretată de către designerii de modă indiferent de trendurile care se modifică permanent. 

Alege pentru un eveniment special, precum un banchet sau o festivitate de gală, o rochie neagră din dantelă, cu trenă, cu cordon în talie și croi cloș. Rochia Mira este realizată din dantelă și are aplicații discrete din pietricele în zona bustului și a umerilor.

Rochita neagra

Rochia este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi, o poți vedea mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN


 10. Rochie Neagra Maxi


Dacă îți dorești ca în anul 2022 să porți la un eveniment special o rochie lungă și deosebit de elegantă, alege modelul Dariana, cu broderie în talie. Rochia este realizată din tulle, mânecile sunt rafinat încheiate cu același tip de aplicații, iar decolteul este unul discret, în V, atât în față cât și la spate. 

Întreaga siluetă este bine pusă în valoare de lungimea maxi, de cordonul lat și de fronseurile din zona bustului, așa că poți purta o astfel de creație la o nuntă indiferent de vârstă, ( rochii 40+) sau de conformația corpului. Accesorizează discret cu cercei simpli, lungi, din aur sau argint și o poșetă plic colorată.

Rochie neagra maxi

Rochia este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi, o poți vedea mai jos în magazin.

VEZI IN MAGAZIN



MAGAZINE RECOMANDATE






Introduceți Adresa de Email Pentru a Primi Noutățile!!!:

Distribuit de TRENDIA

0 Comentarii

Trimiteți un comentariu

Post a Comment (0)

Mai nouă Mai veche