vivacredit.ro filbo.ro%20

15 Pulovere De Toamnă La Care Nu Ne Putem Opri Din A Ne Gândi ,Imbracate la Moda

 

Top 15 pulovere

Ah, incet incet apare vremea puloverelor! Indiferent dacă ești un fan monocromatic devotat sau iubești din când în când o piesă de culoare, tricotul perfect este acolo pentru tine. Nu am ajuns cu adevărat la începutul sezonului puloverelor - s-ar putea să transpiri peste gândul de cașmir - dar asta nu înseamnă că nu poți începe să explorezi toate stilurile distractive care trebuie avute înainte ca vremea rece să ne consume. 

Am făcut o cautare si am gasit un top de pulovere croșetate si nu numai, și de-a dreptul obraznice, care sunt atât de bune, încât încă le vei iubi până va veni toamna. Indiferent, dacă sunteți tipul de a purta pulovere stratificate, sau cu gulerguler, toate sunt superbe si  confortabile, nu o sa aveți nevoie de o jachetă. 


Bluza Julia gri din tricot subtire


Pulover

Bluza din tricout subtire. Are decolteu larg, rotund, maneci trei sferturi si croi lejer. Disponibila in mai multe culori.


Pulover


Pulover bej cu imprimeuri geometrice in nuante pastelate


Pulover

Pentru o tinuta delicata si cocheta pe tot parcursul zilei, alege sa porti un pulover in nuante pastelate, cu un design impletit in partea inferioara. Este confortabil si calduros, perfect pentru zilele racoroase. Disponibil in mai multe culori!


Pulover


Bluza Melli bej cu dantela la bust si volane la umeri


Pulover

Bluza Melli este usor de asortat, are croi cambrat si este accesorizata cu dantela la bust si baza manecilor. Volanele din zona umerilor ofera bluzei un aspect inedit. Disponibila in mai multe culori!


Pulover


Pulover Deni alb cu nasturi perlati


Pulover

Aceast pulover este perfect pentru a-ti accesoriza tinute intr-un mod stylish! Puloverul Deni iti asigura o tinuta reusita, indiferent de ocazie, iar nasturii tip bijuterie, designul de la decolteu si aspectul reiat in zig zag te vor pune in centrul atentiei oriunde vei merge.


Pulover


Camasa Mari cu vesta bleu


Camase

Daca iti doresti o tinuta chic-casual poti opta pentru o camasa clasica, accesorizata pe deasupra cu o vesta tricotata, lejera.
Disponibila in mai multe culori.


Camase


Hanorac Mara roz pudrat din tricot



Hanorac

Poarta hanoracul Mara pentru a-ti alcatui o tinuta moderna si confortabila. Acesta este lejer, are gugla si umeri intariti. Disponibil in mai multe culori!


Hanorac


Bluza Chrissy cu carouri si camasa


Camase

Bluza Chrissy este ideala pentru o tinuta chic-casual. Are design tip camasa cu pulover si se poate asorta cu usurinta. Are guler clasic, maneci lungi si se inchide cu nasturi pe fata.


Camase


Bluza Mara ivory cu buzunare si nasturi decorativi discreti


Bluza

Pentru o tinuta lejera si confortabila de-a lungul zilei, alege ca porti bluza Mara. Aceasta are croiul lejer, decolteu rotund, maneci lungi si buzunare functionale cu nasturi decorativi discreti.  Disponibila in mai multe culori!


Bluza



Bluza Berna caramizie pe gat cu volane la maneci


Bluza

Alcatuieste-ti o tinuta minimalista si confortabila, purtand bluza Berna. Aceasta are textura reiata, guler pe gat si volane delicate la baza manecii.


Bluza




Hanorac Mickey Mouse negru cu gluga si buzunar maxi

 

Hanorac

Completeaza-ti tinuta casual purtand un hanorac confortabil si calduros. Hanoracul cu Mickey Mouse este confectionat dintr-un material pufos, are gulga si buzunar maxi


Hanorac


Bluza Leona gri din tricot


Pulover


Bluza pe gat din tricot este practica si confortabila, un element vestimentar ce se integreaza perfect in sezonul rece. Are o textura tricotata cu guler si maneci lungi. 


Pulover



Bluza Alice alba cu perforatii si margele


Bluza


Cu un design modern si un croi lejer, rochia Alice iti va asigura confortul de care ai nevoie pe tot parcursul zilei. Este practica si calduroasa, datorita materialului din tricot elastic. Decolteul este rotund, la baza gatului, manecile lungi, iar margelutele aplicate vor oferi bluzei un plus de dinamism. Disponibil in mai multe culori!


Bluza




Pulover albastru tricotat cu modele pe spate si bust


Pulover


Protejeaza-te de frig cu un pulover gros, tricotat, cu modele pe bust si spate. Are maneci lungi, guler la baza gatului si talia marcata.


Pulover



Pulover negru scurt cu insertii din lurex verde


Pulover


Aceasta bluza este perfecta pentru diminetile reci in drum spre serviciu, sau pentru serile casual de toamna, in care iti doresti sa iti accesorizezi tinute intr-un mod stylish! Acesta bluza iti asigura o tinuta reusita, indiferent de ocazie, iar nasturii tip bijuterie, insertiile din lurex stralucitor si buzunarele false te vor pune in centrul atentiei oriunde vei merge.


Pulover




Bluza Cassie bej scurta cu insertii argintii


Pulover

Adopta un stil confortabil si inedit, completandu-ti tinuta cu bluza Cassie cu insertii argintii. Aceasta este scurta, are gulerul maxi, manecile lungi cu mansete si este accesorizata cu insertii argintii ce formeaza un model geometric.


Bluza















0 Comentarii

Trimiteți un comentariu

Post a Comment (0)

Mai nouă Mai veche